• Bolletje Klei

 • Welkom op mijn website

 •  

  "Elk object begint met een bolletje klei"

 • Creatief bezig zijn is altijd belangrijk voor mij geweest. Als kind was, naast het maken van poppenkleertjes, tekenen mijn grote liefde. Deze combinatie zorgde ervoor dat , na de MMS, de opleiding voor lerares Textiele Werkvormen dé keuze was voor mij. Daar maakte ik kennis met KLEI en werd er een nieuwe liefde geboren. Nooit heb ik in de jaren van kinderen krijgen en werken deze liefde los gelaten. In deze jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd, maar verder ben ik autodidact.

   

  Klei blijft mij boeien en de ideeënstroom is niet te stoppen. Hoe inspirerend is de natuur, de mens, het dier en zijn omgeving. Hoe fantastisch is het gevoel van kneedbare klei in je handen en het proces van het maken. Ik maak uitsluitend handgevormde objecten. Glazuur en kleur geven een extra dimensie aan de gebakken klei.
  Voorop staat, dat ik mij vrij voel om te maken wat ik wil en waar de inspiratie mij naar toe brengt. Heerlijk is het als het idee in mijn hoofd vorm krijgt door mijn handen. Met klei in mijn handen leef ik in mijn eigen wereld.

   

  Ik hou van elk object dat ik gemaakt heb, maar het proces van het maken geeft mij de meeste voldoening.
  Neem een kijkje , bewonder en verwonder!

  Veel plezier. 

   

  Opleidingen, cursussen , workshops
  Exposities:
  – Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum
  – Kunst- en atelierroute Heerhugowaard 2016 en 2018
  – Keramiekmarkt Heerhugowaard 2017 en 2019